JB Homes
Ring oss + 48 570 155 531
Finn oss

JB Black Stone

Detaljer

preview 3D

Skann QR-koden og opplev utvidet virkelighet.

Visualiser ditt fremtidige hjem på tomten din.

QR code

Fasader i aluminium og sibirsk lerk

Vi har i dette hjemmet kombinerte to typer materialer og gitt dette mobile hjemmet et tidløst men vakkert utseende. På fasaden er det brukt aluminium som ikke trenger vedlikehold.

Huset er lett å rengjøre selv om teksturen i aluminiumen får huset til og se rent og pent ut veldig lenge også uten vask. Innslaget av treverk i form av sibirsk lerk gir hjemmet en naturlig skjønnhet.

Fasader i aluminium

Panorama vinduer

Vinduer i full høyde åpner opp romfølelsen og inviterer omgivelsene og lyset inn i hjemmet. Skyvedører gir lett tilgjengelighet til terrassen og binder stue og terrasse sammen visuelt og ved fysisk behov for økt plass en vakker sommerdag.

Panorama vinduer

Terrasse

Terrassen er en naturlig forlengelse av dette hjemmet - et ideelt sted for avslapning en varm sommerdag eller bare for å trekke litt frisk luft. Terrassen er laget for å tåle tøffe klimatiske forhold med bruken av sibirsk lerk. Terrassen har tak som også vil fungere som skjerming både mot regnvær og mot kraftig sol.

Terrasse

Hems

For å benytte plassen i dette hjemmet optimalt har vi laget en hems over badet. Hemsen kan benyttes som ekstra soveplass eller avslapning etter en lang arbeidsdag. Du har tilgang til hemsen ved bruk av en stige mellom kjøkken og stue. Fra hemsen kan du ligge å nyte utsikten gjennom panoramavinduene i stuen.

Hems

Kompakte HPL-benkeplater

Vi har brukt benkeplater med høy motstand mot riper, høye temperaturer og vannsøl. HPL-benkeplater finner du både på kjøkken og bad.

Kompakte HPL benkeplater

Ventilasjon

En kilde til frisk luft i ditt mobile hjem året rundt er god ventilasjon. Ventilasjonen fanger opp støv og grovere luftbårne forurensninger og tilfører frisk luft til huset. Luften strømmer gjennom påfølgende rom og fjernes gjennom et ventilasjonsgitter montert på badet.

Ventilasjon

 

JB Black Stone

JB Black Stone er bygget for helårsbruk i Norge.

Dette luksushjemmet gir deg tilgang til mange bruksområder. Enten du har behov for primærhjem, tilleggsbolig, utleieenhet eller hytte, så vil dette mobile hjemmet tilfredsstille kravene til den mest kresne.

Lurer du på om det i hele tatt er mulig å få dette huset inn på din tomt? Ta kontakt med oss. Vi tilbyr deg en helt kostnadsfri mulighetsanalyse, og så kan vi evt gi deg en pakkepris som også inneholder søknadsarbeid knyttet opp mot din kommune.

Vi har den tøffeste garantien i markedet.

Avslag på søknaden = ingen kostnad.