Norweski
JB Homes
Ring oss + 47 91 000 333
Finn oss

JB Silver Moon

Yttervegger og tak -  fasadepaneler

Fasadepaneler i aluminium er motstandsdyktige mot atmosfæriske forhold og krever ikke noen vedlikehold. Vi har behandlet taket og yttervegger sammen, hvilket gir et moderne utseende til et mobilt hus. Dette tillot oss å avstå fra avløpsanlegg, på grunn av hvilket vannet strømmer nedover yttervegger. Fasadepanelene trenger ikke noen vedlikehold. De er enkle å vaske og trenger ikke å bli malt.

Varmt gulv

Anvendelse av gulvoppvarming øker mobiliteten til interiørdesign uten de synlige varmeovnene. Oppvarmingskontroll ved hjelp av Wi-Fi lar deg å kontrollere og regulere temperaturen fra ethvert sted på Jorden. En jevn varmefordeling gir deg en ønsket komfort og er sparsomt.

Dobbeltvinduer

Stort glass på forsiden av husvognen er en kilde til naturlig lys som optisk øker rommet i mobile hytta.

I den hele husvognen finnes det dobbelvinduer med to-kammer som gir god varmeisolasjon og betydelige besparelser ved oppvarming.

Forhøyde tak i hele hytta på hjul

Det forhøyde taket øker rommet i hele hytta på hjul som gir større friheten til hvilen din. Det kombineres med en lineær dekorativ LED-belysning som gir rommet et enda mere moderne utseende.

Bruk av det forhøyde taket i alle rom gir bedre luftsirkulasjon.

Vinylpaneler

Vinylpaneler brukes i hele mobile hytta som gir en spektakulær utsikt over lokalene og økt motstand mot slitasje. I motsetning til vanlige paneler, minimerer vinylpaneler lyder, og de er også mer motstandsdyktige mot mekaniske skader.

Kerradeco-veggsystemet

Den utrolige stabiliteten til Kerradeco-veggpanelene lar deg å bruke dem på de vanskeligste stedene, for eksempel i kjøkken og bad.

Dette tilbudet er for folk som foretrekker eleganse og praktiske bruksmateriale.

USB-porter

En praktisk løsning i form av USB-porter er en universell base for lading av alle slags multimedieenheter uten behov for unaesthetisk samling av ledninger.

Lineær LED-belysning

I hvert rom brukte vi lineær LED-belysning med muligheten til å kontrollere lysstyrken. Atmosfærisk belysning vil øke komforten av ferien og skape en komfortabel atmosfære i ei mobile hytte.

Den jevne belysningen av benkeplaten med LED-stripe gjør matlaging og arbeid i kjøkkenet lettere og tryggere.

HPL benkeplaten

Vi brukte en kompakt HPL benkeplaten på kjøkkenet med økt slitestyrke og ripebestandighet.

Høy fukt motstand vil tillate å opprettholde renslighet i stedet for matlaging.

Den estetiske utseendet på benkeplaten passer perfekt til kjøkkenets moderne design.

Hytte på hjul

Mobile hyttene gir deg mulighet til å bo der du vil.

Skumisoleringen i PUR som dekker stålkonstruksjonen i kombinasjon med gulvvarme, sørger for konstant, optimal temperatur i mobile hytta di, selv når du er borte.

Den mobile hytta tilbyr nok plass til 4 - 6 personer.

Fullt utstyr og ergonomisk plassering av innretningene vil tillate deg å flytte inn i hytta umiddelbart uten å måtte endre vanene dine. 

De store vindusrutene er en kilde til naturlig lys som optisk forstørrer hjemmearealet.