JB Homes
Ring oss + 48 570 155 531
Finn oss

JB Silver Moon

Detaljer

preview 3D

Skann QR-koden og opplev utvidet virkelighet.

Visualiser ditt fremtidige hjem på tomten din.

QR code

Yttervegger og tak -  fasadepaneler

Fasadepanelene på dette huset er i aluminium og er derfor vedlikeholdsfritt og meget motstandsdyktig mot ytre påvirkning. Vi har behandlet tak og vegger på samme måte i en glidende overgang, noe som gir et moderne utseende til et mobilt hus. Dette tillot oss i tillegg å avstå fra å bruke takrenne- og avløpsutstyr da vannet strømmer nedover ytterveggene. Fasadepanelene trenger ingen vedlikehold som f.eks. maling, men kan enkelt vaskes ved behov.

Fasadepaneler

Gulvvarme

I dette huset har vi gulvvarme i alle rom som standard. Med gulvvarme blir det mer plass å innrede rommene da man slipper panelovner langs vegger eller på gulv. I tillegg skaper det en lun og god varme. Kontroll på denne oppvarmingen gjør du enkelt via husets wifi-system. Det betyr at du kan styre varmen i huset uansett hvor du befinner deg i verden og du kan sørge for kontrollert og sparsommelig varme- og strømforbruk tilpasset ditt behov.

gulvvarme

Doble panorama vinduer

I dette hjemmet har vi valgt panoramavinduer. Dette gir i tillegg til fantastisk utsikt en hel masse naturlig lys, som igjen reduserer strømforbruket. Panaromavinduer gir også følelsen av at stuen blir større. Vi har valgt dobbeltvinduer som gir god varmeisolasjon og betydelige besparelser ved oppvarming.

panorama vinduer

Ekstra takhøyde

Vi har gitt dette hjemmet ekstra takhøyde. Ekstra takhøyde gir både en bedre opplevd romfølelse og en bedre luftsirkulasjon og inneklima. Vi har kombinert dette med dekorativ led- belysning i stue/kjøkken, noe som gir rommet et moderne utseende om ønskelig.

takhoyde

Vinyl panel

I hele dette hjemmet bruker vi gulvpanel dekket med vinyl. Dette gir gulvene en vakker helhet og materialet gjør gulvet meget slitesterkt både mot slitasje og mekaniske skader som plutselig inntreffer. I tillegg så minimerer bruk av vinylpanel støy og lyder fra gulvet.

vinylpanel

Kerradeco veggpanel

Det er utstrakt bruk av Kerradeco veggpaneler i dette hjemmet. Kerradeco er slitesterkt, vanntett og meget miljøvennlig. Kerradeco er brukt helt bevisst i vårt ønske om å oppnå kombinasjonen av eleganse og et praktisk bruksmateriale.

Veggpanel

USB-utganger

Vi har plassert USB-utganger på strategiske steder i huset. USB-utganger har i dag blitt en universell lade-utgang for alle typer multimedia-enheter og reduserer derfor behovet for lite pene virvar av ledninger som lett oppstår.

USB utganger

LED-belysning

Vi har brukt LED-belysning i alle rom. Dette gir muligheten for å kontrollere lysstyrken tilpasset stemning, lys utenifra og atmosfæren du ønsker å skape i rommet. God belysning på benkeplate og kjøkken gjør også matlaging både enklere og tryggere.

LED belysning

HPL benkeplate

Vi har brukt HPL Benkeplate på kjøkkenet for økt slitestyrke på kjøkkenets arbeidssone. Utseende på benkeplaten passer også perfekt til kjøkkenets moderne design.

HPL benkeplate

 

 

 

JB Silver Moon

Mobile hjem gir deg flere muligheter.

Dette luksushjemmet gir deg tilgang til mange bruksområder. Enten du har behov for primærhjem, tilleggsbolig, utleieenhet eller hytte, så vil dette mobile hjemmet tilfredsstille kravene til den mest kresne.

Lurer du på om det i hele tatt er mulig å få dette huset inn på din tomt? Ta kontakt med oss. Vi tilbyr deg en helt kostnadsfri mulighetsanalyse, og så kan vi evt gi deg en pakkepris som også inneholder søknadsarbeid knyttet opp mot din kommune.

Vi har den tøffeste garantien i markedet;

Avslag på søknaden = ingen kostnad.