Norweski
JB Homes
Ring oss + 47 91 000 333
Finn oss

CSR

Vi er ikke bare produsent av mobile hytter med JB Homes-merkevaren, men er også en samfunnsansvarlig bedrift.

Fra opprettelsen av selskapet vårt har vi ønsket å bygge pålitelige forholdene med ansatte, kundene, samarbeidspartnerne og det lokalsamfunnet vi er en del av.
Vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med JB Homes aktiviteter innen bedriftens samfunnsansvar.

 

FOREST in US

De økologiske aspektene er veldig viktige for oss fordi hyttene våre er produsert i harmoni med naturen så nært til den som mulig. Det var en gang to travellers kontaktet oss og bad om å bli hovedsponsoren for deres naturlige prosjekt "Forest in Us". Vi ga dem en av hyttene våre. Vi er glade for å si at vi har startet produksjonen av ei mobil hytte på 35m2 i Podlasie.

I syv måneder var hytta en del av hverdagen til Piotr og Magda i hjertet av skogen Knyszynski. Disse travellerne oppdaget alle funksjonalitetene til mobile hytta og mulighetene i forhold til skog. Som det viste seg, overgikk hytta alle deres forventninger. Takket være dette ble innholdet inspirert av en omfattende forståelse av en retur til naturen.

Zydrunas Savickas

Den 1. september 2018 gjorde vi en fest for de ansatte og vennene til Letniskowo.pl. Vi ble hedret av gjesten vår - Zydrunas Savickas som er Verdens sterkeste mann.
Det ble slått en rekord på dragning av ei mobil hytte på 15 meter. For "Big Z" viste det seg å være lett å dra ei hytte på ti tonn, og dermed etablerte han en ny verdensrekord.

Great Orchestra of Christmas Charity Great Orchestra of Christmas Charity

Etter "Forest in Us" -prosjektet, ble hytta et kampanjetemat til "Great Orchestra of Christmas Charity" (GOCC). Vi var glade at bidra til den 27. GOCC-finalen.
Hvert år blir de innsamlede pengene brukt til barnehelse og innkjøpet av livreddende utstyr.

CSR
Nærmere til naturen
Vi produserer mobile hyttene våre med hensyn til naturen, derfor er støtten av miljøtiltak svært viktig for oss. Vi streber etter å fremme praksis og atferd som inspirerer oss å være nærmere til naturen i hverdagen.
Aktivitet
Fysisk aktivitet er svært viktig til hver persons liv fra de yngste årene. Vi støtter de som har et idrettstalent og prøver å innpode våre ansatte kjærligheten til sport gjennom felles aktiv tidsfordriv.
Veldedighet
Vi bryr oss om andres behov og er villige å delta i veldedige arrangementer for å gi så mye som mulig til det miljøet som vi jobber i.